17-річний юнак помер після того, як провів ніч зі своєю дівчиною. Причиною смерті стали "засоси", залишені на тілі хлопця.

У Мексиці стався неординарний випадок. Після пристрасної ночі кохання помер підліток. Лікарі встановили що смерть молодої людини настала через залишений на шиї "засос". Про це повідомляє видання Hoy Estado de Mexico и Daily Mail.

17-річний Хуліо Масиас Гонсалес зустрічався з 24-річною дівчиною. Його батьки були проти цих стосунків сина через різницю у віці, але вирішили не розлучати пару.

Після проведеної з дівчиною ночі кохання юнак вже вдома під час обіду переполошив всю сім'ю, коли раптом за столом почав битися в конвульсіях.

Батьки викликали швидку допомогу, але парамедики не змогли врятувати їхнього сина. Причиною смерті було названо інсульт, який стався через "засос", залишений в пориві пристрасті дівчиною на шиї юного ловеласа.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Лікарі вважають, що Хуліо помер через наслідки бурхливих любовних ігор зі своєю коханою. Вони виявили на його шиї велику гематому - на місці фатального поцілунку утворився згусток крові, який закупорив артерії, що живлять головний мозок. Утворився тромб, який привів до розриву судини і внутрішньомозкового крововиливу, тобто у хлопця стався інсульт.

Сім'я юнака намагалася знайти його кохану, щоб звинуватити в трагедії, але дізнавшись, що сталось, вона поспішила сховатися від преси та батьків загиблого.

Це другий відомий випадок, коли засос стає причиною інсульту.

У 2011 році 44-річна жінка з Нової Зеландії постраждала від інсульту після засосу на шиї та втратила контроль над лівою рукою.

З цією жінкою сталось те, що й з юнаком, але на щастя випадок був не смертельний: звичайний засос став причиною утворення кров'яного згустку, який потім попрямував в сторону серця, викликавши інсульт.