Спеціалізована антикорупційна прокуратура знову закрила справу "Роттердам+".

"Прокурор САП вдруге закрив справу "Роттердам+", - йдеться в повідомленні НАБУ в офіційному Telegram-каналі.

"Після чотирьох років розслідування Спеціалізована антикорупційна прокуратура, Вищий антикорупційний суд, Антимонопольний комітет України, суди різних інстанцій, десятки українських і зарубіжних експертів не знайшли в принципі визначення ціни енергетичного вугілля, затвердженому НКРЕКП, ознак правопорушення", - прокоментувала адвокат у справі Наталія Дригваль.

Справу "Роттердам+" перший раз було закрито 27 серпня 2020 р.Незабаром це рішення підтримав офіс Генерального прокурора і Вищий антикорупційний суд. Рішення суду про законність закриття цієї справи набрало законної сили 17 листопада 2020 р.

Однак за позовом Нікопольського заводу феросплавів Ігоря Коломойського суд зобов'язав продовжити розслідування.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Розслідування справи "Роттердам+" тривало з березня 2017 р.слідство не змогло встановити злочини і шкоди від дії формули.