Аліна Гросу заінтригувала фанатів фотографією з Романом Полянським та немовлям на руках.

Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу та епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу Гросу у своїх Insta Stories виклала фото, на якому постала з немовлям на руках. Поруч з Аліною стоїть та ніжно обіймає її російський актор Роман Полянський, з яким Гросу пов'язують не просто робочі чи дружні стосунки.

Біля Аліни та Романа стоїть ще одна молода пара.

"Мої рідні", - підписала кадр Гросу.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

2020-ий рік став для співачки непростим – вона пережила розлучення. Аліна розійшлась зі своїм чоловіком Олександром через пів року після розкішного весілля в Італії. Казка виявилася недовгою через банальну причину - чоловік зрадив Аліну.

Та недовго постраждавши, Аліна знайшла собі нове захоплення. Ним став російський актор Роман Полянський.

Зазначимо, що чутки про те, що між одруженим 36-річним Романом Полянським і 24-річною Аліною Гросу не просто робочі чи дружні стосунки, ходили давно. Актор знявся в декількох кліпах співачки, в тому числі в ролі героя-коханця.

Вони разом проводять багато часу не лише на знімальному майданчику, а й за її межами, періодично з'являються на світських заходах.

Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки
Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу віддалася в руки відомого красеня

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу розповіла, кому зобов'язана своєю кар'єрою

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу розповіла про плани на 2021 рік