14-річний підліток українського походження став жертвою збройного нападу у центрі Парижу. Біля двадцяти нападників з металевими прутами жорстоко побили хлопця, зараз він знаходиться у комі.

Про це повідомляє французьке видання Actu Paris.

Напад мав місце у п'ятницю 15 січня близько 18:30, в районі Chemin de la dalle Beaugrenelle, що недалеко від Ейфелевої вежі. Поліція була попереджена про бійку і виїхала на виклик.

Після прибуття поліція знайшла постраждалого неповнолітнього, якого негайно доставили до лікарні. Його мати, Наталія Крученик, прибула, коли її син був у лікарні швидкої допомоги.,

"Я переживала, бо він не відповідав на телефонні дзвінки, а вже мав бути вдома. Коли я побачив його, у нього в декількох місцях був розбитий череп, це було справді жахливо. Вони напали на нього з залізними прутами та милицями. Він сказав мені, що не знає цих людей, що йому боляче, що йому холодно і що він не хоче помирати", — розповідає жінка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото Facebook
Фото Facebook

Хлопець вже переніс операцію і знаходиться у штучній комі. Лікарі кажуть про сприятливий прогноз.

Наталія Крученик повідомила про інцидент українське посольство. Матір хвилюється, що розслідування йде надто повільно і поліція не встановила особи нападників.

Також деталями інциденту ділиться український ветеран Славко Кучинський.

Нагадаємо, раніше під Києвом розбійники побили та пограбували мешканців елітного містечка, українці обурені - "Хтось бреше!"

Як повідомляє портал Знай.uа, Довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Також Знай.uа писав, що У Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.