Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка виставила яскраве фото на жовтому тлі, примірявши білосніжну блузку і заінтригувавши численних шанувальників новинкою - власним мерчем ювелірних прикрас, як в її свіжому кліпі "Натусик", де у красуні на пальцях красувалася масивна золота каблучка з її ім'ям. Зірка зазначила, що колекція не буде обмежуватися ні статтю, ні віком, ні ім'ям.

"У мене для вас новина! 🔥

А зараз я оголошую конкурс на кращу назву!
Назва до чого?
Я запускаю першу ювелірну колекцію і мерч.
Пам'ятаєте каблучку і корону «Натусик»? А якщо "Ірусик" або "Лєнусик"?
Ювелірна колекція для всіх! Яка не обмежується ні ім'ям, ні статтю, ні віком."

Фолловери не пройшли повз, але деякі з них читали пост неуважно, а тому вирішили, що Наталя хоче оголосити, ніби стане мамою: "Ну як мінімум, може Наталя стане матусею, ой як би було здорово😍", " Натулечка для мене новина від тебе, головна, чекаю дитину. Люблю ТЕБЕ.", "Ой, ну заінтригували🔥 💗", "клас, вітаю!💫💫💫".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще