Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 22-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Красуня, яка з недавнього часу пробує себе в сфері шоу-бізнесу, вирішила стати співачкою, вибравши для себе сценічний псевдонім Venna. Так, дівчина влаштувала зйомки в неоновому світлі, сидячи на м'якому диванчику серед пухнастих подушок і яскравих картин.

Катерина приміряла облягаюче чорне боді з глибоким декольте, шкіряні масивні черевики і колготи в сіточку, блиснувши пишними грудьми і довгими ногами. При цьому Боярська-молодша приймала різні грайливі пози, прикладаючи пальці до язика.

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Катерину комлпіментамі: "а пальчик смачний?😋", "Сексі🔥", "Та ще чертовка🔥🔥😏", "Ось це талант, ось це харизма 😃", "Ти красуня і розумниця ❤️❤️🔥", "Ммммм які відтінки 🔥🔥🔥🔥🔥приголомшливий вид😍✨✨✨✨✨", "Кеті🌹🌹🌹 СУПЕР👍 КАДР 💥💥💥 Вау".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Катерина Боярська грайливо розстебнула сорочку і видала, що думає дідусь

Також внучка Боярського забула про скромність і подалася до співачки, тепер вона Venna