Екс-дружина російського футболіста Андрія Аршавіна Аліса Казьміна бореться з важкою хворобою, яка понівечила її обличчя.

38-річна жінка протягом декількох місяців приховувала своє обличчя від людей, підписаних на її сторінки в соціальних мережах. Але нещодавно вона зізналася, що у неї діагностували аутоімунний некроз. І після цього їй зробили пару операцій. Про це повідомляє видання "StarHit".

"Мені діагностували аутоімунний некроз лобової пазухи, клиноподібної, гратчастої. Ми довго не могли знайти доктора, який у всьому би розібрався. А хвороба зруйнувала і розрізала щелепу, вилиці, губи, носогубку і все всередині. Невизначеність донині, що буде зі мною далі. Все почалося з такої різкої центрифуги, що ми не могли вже нічого зупинити. За лічені місяці розвинувся аутоімунний некроз. Я вчасно потрапила на операційний стіл, коли залишалося від двох годин до двох днів. І був би сепсис. Зробили дві операції на голові, на клиноподібній пазусі. Лікарі вирізали все, що можна. До мозку залишалися буквально міліметри. Згадувала тоді історію Юлії Началової-якби їй відрізали ногу, то, можливо, вона залишилася б жива...", - поділилася колишня дружина зірки.

Колишня дружина Аршавіна, скріншот: Instagram
Колишня дружина Аршавіна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона лише недавно почала виставляти фотографії після операції, не приховуючи обличчя руками. Вона разом з дітьми позує на вулиці біля засніжених ялинок.

Нагадаємо, колишня дружина Аршавіна розповіла про життя з тираном: бив і ґвалтував

Як повідомляв "Знай.ua", Аршавін не бачиться зі своїми чотирма дітьми, але висміяв чужу дитину: "У нього така особа"

Знай.ua писав, дружина Аршавіна нацькувала на футболіста ФСБ