Анастасія Волочкова є відомою російською танцівницею і балериною, частенько радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, особливу увагу приділяючи фірмовому шпагату.

За її життям стежать більше одного мільйона чоловік, з якими зараз вона поділилася фотографіями зі своєю дочкою Аріадною. Нещодавно, 20 жовтня, знаменитість святкувала день народження-їй виповнилося 45 років.

"Моя підтримка і щастя - Аріша! Яка завжди поруч. А я - поруч з нею! @ariadna_volochkova 🌺 🔥 🙏 🩰 Аріша, дякую Тобі за те, що ти є. Спасибі моїм батькам, за те, що я з'явилася на світ в цей прекрасний день 20.01. 🌺 Я тебе дуже люблю і дорожу тобою! Ти найкраща дівчинка на світі ! 🙏 🌺 ❤ ️ # анастасіяволочкова #балет #Росія #Москва #зима #радість #любов #краса #новийрік #enjoy #love #деньродження", — написала Волочкова в підписі до публікації.

Волочкова, скріншот: Instagram
Волочкова, скріншот: Instagram

"Аріша на Вашу маму дуже схожа", "Коли дочка встигла вирости?😱 не впізнати👍🏽", "🔥🔥🔥🔥🔥ідеальне поєднання грації і краси!!", "Ви молодець. Великий чоловіче ❤️💪Не дивлячись, на те, що ви тендітна жінка. Сил, здоров'я і жіночого щастя", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)

Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)

Нагадаємо, Анастасії Волочкової-45: балерина показала, як виглядала на піку слави, постарайтеся дізнатися

Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова привітала себе з Днем народження чужими квітами: "Навіщо ви у мене букет сп**дили?"

Знай.ua писав, Волочкова доторкнулася своїм келихом до таємного коханця: "Давайте радіти"