Акторка Антоніна Паперна показала кумедне фото з Володимиром Ягличем.

Антоніна Паперна - старша донька відомої української актриси Ольги Сумської. Антоніна успадкувала професію своїх батьків, однак популярність отримала в Росії - там вона знялась у багатьох рейтингових серіалах.

Антоніна Паперна живе у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличевим, якому минулого року народила другу дитину - сина Володимира. А їхній спільній донечці Єві вже три рочки.

Попри активне особисте та професійне життя Антоніна є активним користувачем Instagram, де часто радує шанувальників яскравими кадрами.

Цього разу донька Ольги Сумської поділилась фотографією, на якому постала разом зі своїм коханим у "веселих" образах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обоє молодих людей вдягнуті у чорні світшоти з намальованими на них білими черепами. На светрі Антоніни красується ще й напис "Rock and roll", але в дзеркальному зображенні.

"У вас теж домашня дискотека?";

"Home Party";

"Крута сімейка", - коментують фото шанувальники.

Нагадаємо, донька Ольги Сумської після пологів похизувалася пружним декольте

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Ольги Сумської вразила схожістю із зірковою матусею

Також Знай.ua писав, донька Ольги Сумської блиснула витонченою фігуркою після народження другої дитини