З'явилася інформація про пожежу в гуртожитку в Павлограді Дніпропетровської області, де переважно проживають переселенці з Донбасу.

Жителів зараз евакуюють, а за даними місцевих засобів масової інформації — є постраждалі, включаючи дітей.

Це сталося сьогодні, 23 січня, на селищі хімзавод в Павлограді на вулиці Заводській, 28. У ньому проживає кілька сотень людей. Інформація також підтверджується прес-службою Павлоградського міжрайонного МРУ ГУ ДСНС Дніпропетровської області, самими мешканцями гуртожитку, терміновим чином евакуюються з палаючої будівлі, і опублікованим в інтернеті відео.

Займання, за попередніми даними, почалося на третьому поверсі гуртожитку і полум'я швидко поширилося на весь поверх. Про це свідчать кадри самої пожежі. Видно, що вогонь вирує у вікні однієї з квартир, що знаходяться посередині, але дим виходить з вікна з бічної частини будівлі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пожежники зрізали двері запасного виходу, використовуючи болгарку, щоб мешканці будинку могли вийти з палаючого гуртожитку по двох сходових прольотах. Евакуація людей триває, деяких з них знімали з вікном використовуючи автодрабини. Постраждалих, включаючи дітей, доставили в лікарню. До місця події прибули три автомобілі і Автовишка, також дві карети швидкої допомоги, співробітники поліції, газової служби і Реса.

Нагадаємо, в Харкові горить будинок престарілих, люди похилого віку у вогняній пастці: вже 15 загиблих

Як повідомляв "Знай.ua", названо власника згорілого будинку престарілих у Харкові: тримає місто в кулаці

Знай.ua писав, туристи ледь не згоріли в готелі: відпустка в райському куточку перетворилася на справжнісіньке пекло