Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Нещодавно виконавиця ділилася з фанатами новиною про повернення в холодну зиму заради роботи, включаючи заплановані концерти і закінчення нової пісні, після зимових канікул, проведених зі своєю мамою і дочками в теплих краях.

А зараз вона в Instagram Stories опублікувала власне фото, викладене раніше на одній з фан-сторінок. Вона постала на дивані, лежачи на ньому спиною в сукні. При цьому її худі ніжки підняті і стосуються дзеркал на стіні. У цьому вбранні також можна помітити її пишний бюст.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

А вчора ввечері вона виклала кілька знімків в приміщенні і заговорила про те, що вважає за краще, щоб люди йшли з її шоу і їх нудило.

"У мене тут не Вечірка з коктейлями. Я віддаю перевагу, щоб люди йшли з моїх шоу і їх нудило з Alexander McQueen 🔥 @alexandermcqueen", - написала в публікації Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Лобода показала свою крихту під теплими променями сонця: "Тіля співає...". На свіжих кадрах можна побачити дитячу ніжку. Також можна припустити, що ця ніжка належить дочці Світлани Лободи Тільді, ім'я батька якої вона не оголошує. Шанувальники припускають, що це дитина Тілля Ліндеманна, німецького співака, лідера групи "Rammstein".

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода показала, як намокають дівчата під її пісню: "Ку-ку"

Знай.ua писав, Лобода показала, як потіє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен"