У понеділок, 25 січня президент України Володимир Зеленський святкує свій 43-й день народження. Ранкове фото з тренування в цей день голова держави опублікував в Instagram.

На знімку Зеленський позує в дзеркалі свого спортзалу в чорній майці і сірих шортах. Він показав всій Україні свої накачані руки завдяки регулярним тренуванням.

"7 на годиннику. 43 за паспортом. 30 в душі", - пише Зеленський.

Українці тут же почали вітати Володимира Зеленського з днем народження, називали його українським козаком і писали безліч теплих слів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

" з Гордоном займаєтеся?", "Український козак"," Во спортсмєн"," Вітаю з днем народження, пане президент🔥"," З Днем Народження, пане Президенте"," Привіт з Криму", "Найщириші вітання з Днем народження", " Де обіцянки? 💥З днем народження", "Ох і вовк", " Кращий президент..з днем Народження"," З Днем народження , Володимир Олександрович", " Моя буська)", " Мої вітання!! Міцного здоров'я та здійснення мрій, а також нехай на все вистачаю годині", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, день народження Володимира Зеленського, найяскравіші моменти президентства, від дебатів до любові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів про побиття українця в Парижі, 10 на одного, з арматурою і зброєю.

Також Знай.uа писав, що Зеленський натякнув на благополуччя з іншою країною.