Міжнародні авіаперевезення можуть повністю відновиться з 2023 року. Про це розповів в інтерв'ю для РБК Україна міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Так, у 2021 році в Україні планують вийти на половину обсягів від 2019 року.

"Ми розраховуємо, що в цьому році за умови, що все буде рухатися за прогнозованою площиною, якщо успішно піде програма з вакцинації і країни будуть відкриватися, якщо не будуть виникати чергові штами коронавірусу або нові Всесвітні хвилі епідемії, ми вийдемо на половину обсягів авіаперевезень від 2019 року", - зазначив він.

Він нагадав, що 2019 рік був найуспішнішим для авіації.

Владислав Криклій, фото: скріншот з відео
Владислав Криклій, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вже в 2022 році - приблизно на три чверті, і тоді вже в 2023 році за такими прогнозами повністю відновимо той обсяг, який був до пандемії", - зазначив міністр.

Криклій зазначив, що в 2020 році Україні вдалося вийти менш, ніж на третину, а вірніше на 28% від обсягу пасажирських перельотів. І це в порівнянні з 2019 роком. Однак він відзначає постійну зміну прогнозів і очікувань.

Нагадаємо, авіаквитки в країни ЄС значно подешевшають, Україна готується "відкрити небо".

Як повідомляв Знай.uа, стюардеси розповіли, що відбувається на борту приватних літаків.

Також Знай.uа писав, що в Україні з'явиться новий лоукостер, приблизні ціни та напрямки.