Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість відразу після повернення в Москву з Києва, де гостювала більше 10 днів, виставила досить трепетне фото в свої Сторіс. Так, артистка показала, як починається її ранок, лежачи в ліжку на білосніжних простирадлах і прикриваючи тіло ковдрою. Красуня продемонструвала, з ким зустрічає день, ніжно обіймаючи нового члена сім'ї - медового цуценя породи мальтіпу на прізвисько Тоша.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

"Мій ранок!"

Варто відзначити, що Тоша з'явився в дружній родині зірки і її 9-річної дочки Софії порівняно недавно - мама презентувала любій дівчинці цуценя в якості подарунка на Новий рік 2021. Пузатий малюк з великими і добрими очима-намистинками одразу ж розтопив серця не тільки самої виконавиці, але і її численний шанувальників.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому Софія зазначила, що Тоші лише два місяці, він дуже грайливий і допитливий. Ось і цього разу песик ніжився, немов м'яка іграшка, поклавши голову на руку новоспеченої господині, поки та гладила його лапку.