Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість відразу після повернення в Москву з Києва, де гостювала більше 10 днів, виставила досить трепетне фото в свої Сторіс. Так, артистка показала, як починається її ранок, лежачи в ліжку на білосніжних простирадлах і прикриваючи тіло ковдрою. Красуня продемонструвала, з ким зустрічає день, ніжно обіймаючи нового члена сім'ї - медового цуценя породи мальтіпу на прізвисько Тоша.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

"Мій ранок!"

Варто відзначити, що Тоша з'явився в дружній родині зірки і її 9-річної дочки Софії порівняно недавно - мама презентувала любій дівчинці цуценя в якості подарунка на Новий рік 2021. Пузатий малюк з великими і добрими очима-намистинками одразу ж розтопив серця не тільки самої виконавиці, але і її численний шанувальників.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

При цьому Софія зазначила, що Тоші лише два місяці, він дуже грайливий і допитливий. Ось і цього разу песик ніжився, немов м'яка іграшка, поклавши голову на руку новоспеченої господині, поки та гладила його лапку.