Міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповів, як ставиться до свого попередника Володимира Омеляна.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Своєю думкою він поділився в ефірі «Романенко Бесіди».

За словами чиновника, він не розуміє і не поділяє політику Омеляна.

«Я йому це навіть не один раз говорив. Про проблеми, яких вистачало в його відомстві під час його каденції, він сам знає і ні для кого це не секрет», - говорить він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Криклій висловився про «Гіперлуп», тестову ділянку якого його попередник обіцяв запустити ще в 2019 році.

«Це була ідея зробити якесь півкільце експериментальне, як науково-фантастична ідея. Звісно, з відсутністю фінансування це просто неможливо, це була від початку утопічна ідея. Мені здається, це вже такий мем, який себе вичерпав. Давайте чесно, у нас є базові об'єкти інфраструктури, критичні потреби, де нам треба закривати і латати просто діри, пов'язувати міста, пов'язувати країну повідомленням, а не займатися якісними проривами. Ось якби телепортацію робили – інша справа», - іронізує міністр.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Омелян заявив, що «Укрзалізниця» має отримати фінансову підтримку від держави, щоб забезпечити розвиток залізниці та оновлення рухомого складу для підвищення ефективності і сервісу перевезень.

Також Криклій розповідав, коли українці нарешті зможуть літати в країни ЄС.