На минулих вихідних відбулася прем'єра 11-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни". На етапі сліпих прослуховувань найкращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди суддів: Тіна Кароль, Monatik, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

На офіційній сторінці проекту опублікували зворушливий ролик з анонсу другого ефіру, який покажуть цієї неділі, 31 січня, на каналі "1+1". Так, у відео розповідають історію дівчини на ім'я Настя, яка з трьох років живе з важким діагнозом. Алопеція – це патологічний процес, що характеризується порушенням синхронності волосяних циклів і інтенсивною втратою волосся.

Вокалістка прийшла на шоу, щоб своїм прикладом показати людям, що кожен прекрасний і по-своєму красивий.

"Музика для Анастасії це спосіб виразити себе! Вона хоче своїм прикладом показати молоді, що ніколи не треба здаватися. Адже кожна людина красива, треба лише позбавлятися стереотипів. Чи вдасться дівчині вразити тренерів своїм співом? Дивись вже цієї неділі о 21:00 в ефірі 1+1🎉", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов опублікував кадр зі зйомок нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Нагадаємо, хлопець із солодким співом підкорив тренерів "Голосу країни", на "Гуцулку Ксеню" розвернулися всі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва і Тіна Кароль влаштують боротьбу в "Голосі країни": "За патли".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва в суддівському кріслі "Голос країни" відповіла на головні питання: "До мене прийдуть ті…"