73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару під час карантину більшу частину часу проводить у своєму заміському будинку під Києвом.

Про це передає "Страна".

Журналісти з'їздили в селище П'ятихатки, яке знаходиться поруч з елітним Козином, і подивилися, де живе українська Примадонна. Особняк зірки знаходиться якраз на кордоні двох сіл, в сосновому гаю в дали від жвавої траси, але при цьому доступу до Дніпра не має.

скріншот з відео
скріншот з відео

Будинок артистки потопає в хвойних деревах. Крім височенних вікових сосен, тут посаджені елітні блакитні ялини, туї та інші вічнозелені декоративні рослини. А на зиму самі теплолюбні чагарники садівник закутав в захисну плівку.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

Згідно з випискою в Реєстрі прав на нерухомість, особняк загальною площею 1412 кв м Ротару придбала 15 років тому. І відтоді значно облагородила оселю. Спочатку дерев'яний зруб з часом обклали цеглою, зробивши будову більш грунтовною. Тепер будинок має незвичайну незграбну форму і кілька рівнів.

скріншот з відео
скріншот з відео

З труби над камінним залом йшов дим, а у дворі був припаркований білий Range Rover співачки. А це означає, що господарі були вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Йому б виповнилося 79: як виглядав покійний чоловік Ротару в молодості

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син Ротару показав покійного батька в молодості: ось за якого красеня вийшла заміж " Хуторянка"

Також «Знай.иа " писав, що "Просто Ален Делон": син Ротару показав головну гордість всього сімейства, бабуся буде задоволена