Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в свої Сторіс, показавши, що проводить свій день, знімаючись в одному з проектів. Так, артистка вирішила трохи відпочити в гримерці, зробивши кілька селфі в дзеркалі серед різної косметики, пензликів і шкіряного чорного рюкзака.

Красуня приміряла жіночне вбрання, суцільно всипане блискучими паєтками, демонструючи, яке послання їй залишили просто на дзеркальній поверхні. Хтось намалював за допомогою губної помади ніжне сердечко, перед яким зірка не змогла встояти.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Любов у гримерці"

Варто відзначити, що після гучного і болісного розлучення Гросу з російським бізнесменом Олександром Комковим через менше рік шлюбу, виконавиці все частіше приписують роман з давнім другом, актором і режисером Романом Полянським. Нещодавно 37-річний артист та Аліна разом відпочивали у засніженому Буковелі, часто виставляють спільні фото та весело проводять час. До слова, Роман Полянський знімався в більшості кліпів виконавиці, де грав її коханого.