Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok уривок з одного зі свох масштабних концертів, ностальгуючи за численними шанувальникам і різним виступами. Так, артистка разом з підтанцьовтою гаряче танцювала під власний хіт "Лед тронулся", примірявши спокусливі сценічні костюми, що складаються зі срібного боді, суцільно всіяного бахромою, "фішкою" якого також були глибоке декольте і розріз на стегнах.

Сміливе вбрання зірка доповнила масивною короною, демонструючи стрункі ніжки і розкішну фігуру, над якою наполегливо працює завдяки щоденним тренуванням і правильному харчуванню.

@polyakova_olya

Кто не поставит лайк ♥️ тот получит от меня Люлей! 😘

♬ Лёд тронулся - Оля Полякова

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Хто не поставить лайк ♥️

той отримає від мене Люлей! 😘"

У якийсь момент красуня повертається до фанатів спиною, злегка потрусивши сідницями, поки її довге волосся розвивається завдяки відразу декільком вентиляторам, встановленим навпроти Ольги на сцені. Полякова жартівливо пригрозила фоловерам, що ті, хто не поставлять лайк під постом ризикують отримати "люлей".

@polyakova_olya

Встречаемся сегодня на @maskaukrainetv ♥️

♬ Woman - BoA