Філіп Кіркоров зробив пропозицію молдавській співачці, і вона її прийняла.

Король російської попмузики, який постійно сам себе коронує, Філіп Кіркоров повідомив своїм підписникам в Instagram про те, що відправиться на Євробачення-2021 не сам.

Співак оприлюднив фото, на якому постав із чарівною білявкою. Кіркоров, нап'яливши на голову корону, заявив, що відправиться на пісенне шоу разом зі співачкою від Молдови Наталією Гордієнко. Саме вона позує на знімку поруч зі "попкоролем".

І поки в Росії ще думають, кого відправлять на пісенний конкурс, Кіркоров назвав представницю від Молдови на Євробаченні-2021, та прилаштувався до неї "паровозиком".

Він заявив, що разом із Наталією Гордієнко готує номер, який вразить глядачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Так! Тепер офіційно! Ми їдемо підкорювати Євробачення-2021 разом з @natalitsa від Молдови. Готуємо дуже солодку прем'єру! Я впевнений, ми вас здивуємо", - написав Кіркоров.

Нагадаємо, міжнародний конкурс "Євробачення" не відбувся у 2020 році через пандемію коронавірусі. Організатори заходу не мають наміру більше переносити конкурс та повідомили, що у 2021 році "Євробачення" відбудеться в звичайному форматі.

Нагадаємо, Кіркоров ледь не осідлав Полякову після концерту

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров перетворився на Папу і вигнав 2020 рік

Також Знай.ua писав, Кіркоров відверто зізнався про стосунки з Лободою