Скандальна онука Фокіна, яка влаштувала діда в ТКГ, втерла ніс хейтерам одним фото.

Співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія є активним користувачем соцмереж і досить часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram свіжими фото та відео з особистого і творчого життя.

Однак цього разу співачка звернулась до хейтерів і всіх тих, хто любить пліткувати.

Маша Фокіна замужем за бізнесменом Генадієм Шпилером. Зірка вже впродовж двох років живе у США і окрім одруження встигла ще й народити дитину

Та виявляється, онуку Фокіна звинувачували в тому, що вона користувалась послугами сурогатної матері, а батько малюка - "за домовленістю", а не її чоловік.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всім, хто розповсюджував такі чутки, Маша Фокіна відповіла одним фото. На ньому співачка постала з кругленьким животиком.

"Це фото залишу тут для тих, хто вважає що у мене була сурогатна мати і батько моєї дитини за домовленістю, а не мій чоловік. І шлюб у мене був через документи", - написала Марія в коментарі до фото.

Вона закликала всіх, хто любить попліткувати, жити своїм життям.

"Народжуйте, бо ви того варті", - додала співачка.

Нагадаємо, Маша Фокіна показала губи на половину обличчя

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Фокіна чесно зізналася, як познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком

Також Знай.ua писав, Маша Фокіна невдало пожартувала