Сергій Сивохо - відомий український актор, телеведучий, продюсер, член журі гумористичного шоу "Ліга сміху" і учасник "КВК".

Нещодавно знаменитість дав відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", розповівши про своє дитинство, сім'ю і красуню-дружину, а також проблеми зі здоров'ям. Так, 51-річний шоумен повідомив, що в 2017 році йому діагностували виразку шлунка. Лікарі одноголосно наполягали на тому, щоб артист якомога швидше почав боротьбу із зайвою вагою і за 4 місяці Сергію вдалося схуднути зі 195 кілограм до 145.

Втім, різке схуднення далося Сивохо вкрай складно - він не їв фактично нічого, був знесилений. Навіть після позбавлення від зайвої ваги проблеми зі здоров'ям не пішли назавжди. Через те, що артист мало рухався, в легенях набралася рідина і його навіть вводили в штучну кому, після якої Сергій перестав відчувати стопу на лівій нозі.

"Сергій Сивохо розповів про стрімке схуднення

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Шоумен зізнався — до недавнього часу абсолютно комфортно почувався у своєму тілі. Втім, 2017-го в нього діагностували виразку шлунку. @ciboxo втрачав сили, а згодом не міг підвестися з ліжка. Лікарі одразу дали зрозуміти — якщо негайно не скинути вагу, є високий ризик втратити життя.

«Не доведи Господи вам худнути так, як це робив я. Було абсолютно все. Просто спробуйте не їсти взагалі нічого. Після цього я лежав чотири місяці, часом змушував себе з'їсти бодай щось», — пригадує Сивохо.

Врешті-решт чоловік, який важив 195 кілограмів, скинув 50. Та проблеми зі здоров'ям не зникли. Мала рухливість дала про себе знати, отож почалося нове коло лікування.

«Друзі одразу прийшли на допомогу. Скажу прямо, що фінансово я сам би не витягнув», — додав Сергій."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.