Домашній коньяк робиться елементарно і на смак його не відрізнити від покупного.

Напій, приготовлений за цим рецептом виходить дуже ароматним і смачним. Це не хімічна підробка, а живий, благородний напій, до того ж зроблений своїми руками.

П'ється такий напій невеликими порціями, келих потрібно спочатку зігріти в долоні, а в на закуску найчастіше використовується шоколад або лимон.

Інгpeдіeнти

Горілка - 3 л

Популярні новини зараз

Ніяка вона вам не "бабуся": 67-річна білявка у бікіні затьмарила Злату Огнєвіч - ось кому треба на "Холостячку"

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"

Співачка Мята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше"

Відкинутий Златою Огнєвіч Максим Тарапата знайшов розраду в обіймах кучерявої красуні :"Я балдію"

Показати ще

Чорнослив - 6 шт.

Гвoздикa - 10 шт.

Цукор - 100 г

Cyxa зaвapкa чаю - 2 cт. л.

Baнілін - 1 пaкeтик

Приготування

Всі інгредієнти крім горілки поміщаємо у банку, потім їх заливаємо 3-ма літрами горілки.

Все добре збовтати і поставити банку в темне місце на три доби, при цьому кожної доби знову збовтувати. Не бійтеся, що напій спочатку помутніє.

Залишити напій ще на 10 днів у темному місці.

Після цього процідити та розлити у пляшки - можна насолоджуватись домашнім коньяком.

Нагадаємо, як приготувати торт без борошна за 5 хвилин

Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз

Також Знай.ua писав, рецепт чудових конвертиків з лаваша - 10 хвилин і обід готовий