Домашній коньяк робиться елементарно і на смак його не відрізнити від покупного.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНапій, приготовлений за цим рецептом виходить дуже ароматним і смачним. Це не хімічна підробка, а живий, благородний напій, до того ж зроблений своїми руками.
П'ється такий напій невеликими порціями, келих потрібно спочатку зігріти в долоні, а в на закуску найчастіше використовується шоколад або лимон.
Інгpeдіeнти
Горілка - 3 л
Чорнослив - 6 шт.
Гвoздикa - 10 шт.
Цукор - 100 г
Cyxa зaвapкa чаю - 2 cт. л.
Baнілін - 1 пaкeтик
Приготування
Всі інгредієнти крім горілки поміщаємо у банку, потім їх заливаємо 3-ма літрами горілки.
Все добре збовтати і поставити банку в темне місце на три доби, при цьому кожної доби знову збовтувати. Не бійтеся, що напій спочатку помутніє.
Залишити напій ще на 10 днів у темному місці.
Після цього процідити та розлити у пляшки - можна насолоджуватись домашнім коньяком.
Нагадаємо, як приготувати торт без борошна за 5 хвилин
Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз
Також Знай.ua писав, рецепт чудових конвертиків з лаваша - 10 хвилин і обід готовий