Чехія заборонила в'їзд в країну для іноземців через нову хвилю коронавірусу.

Про це повідомили в прес-службі МЗС Чеської Республіки.

Так, стало відомо, що заборонений в'їзд з усіх країн, незалежно, від зони країни, в якій та знаходиться — зеленої, помаранчевої або червоної. Як виняток, дозволяється в'їхати в країну тільки громадянам Чехії.

Сьогодні, 30 січня, нові обмеження набули чинності, і діятимуть до 14 лютого включно.

Також заборону на перетин кордону прийняла і влада Франції. Про це заявив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс, у п'ятницю, 29 січня.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Заробітчани, скріншот: Youtube
Заробітчани, скріншот: Youtube

"Всі в'їзди і виїзди через кордон Франції за межі ЄС заборонені, за винятком особливих обставин. Цей захід набирає чинності з 00:00 неділі. Всі виїзди за межі Франції в країни ЄС можливі тільки з тестом ПЛР, крім працівників, які проживають на прикордонних територіях",- заявив Кастекс.

Згідно з попереднім розпорядженням влади, всі туристи з країн за межами ЄС повинні пред'явити Свідоцтво не більше ніж 3-денної давності про негативний тест на коронавірус. Вони також зобов'язані 7-денну самоізоляцію. Потім їм належить повторний тест, який також повинен бути негативним, щоб вони могли отримати дозвіл на перебування в країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Зеленського придумали, як повернути українських заробітчан додому

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українських заробітчан заманюють додому великими грантами: повертайтеся і відкривайте бізнес

Також «Знай.иа " писав, що Податкова готує українців до жорстких заходів і відповідальності: "не вважають злочинцями"