Українці продовжують користуватися механізмом подачі електронних петицій задля подачі дуже дивних пропозицій. Одним з останніх відзначився українець, який став автором вимоги до уряду скасувати виплату аліментів.

Відповідний документ був розміщений на сайті Кабінету міністрів України.

Петицію подано від імені Сидоренка Івана Петровича, що з майже стовідсотковою вірогідністю говорить про те, що чоловік посоромився скористатися своїм справжнім ім'ям. Скоріш за все автор і є батьком, який тікає від відповідальності і хоче закріпити свою "свободу" чинити безлад.

Аргументація автора говорить сама за себе:

"Скасування аліментів несе в собі наступні плюси:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- Після скасування аліментів на неповнолітніх дітей кількість розлучень в країні різко знизиться.

- Невтручання держави в справи сім'ї позитивно позначаться на демографії країни, в повних сім'ях народжується більше дітей і ростуть вони в здорової психологічній атмосфері.

- вивільнити величезну кількість держслужбовців і грошей на їх утримання з держбюджету, так сьогодні виконавча служба безуспішно займається стягненням аліментів з мільйонів боржників. Ці люди можуть зайнятися вирішенням важливіших і гострих соціальних питань. Скасування аліментів також декриміналізує і статтю за їх несплату, що дозволить з полегшенням зітхнути практично мільйонам людей, які в даний час, в силу ряду причин не можуть виплачувати аліменти.

- Розлучений подружжю доведеться мирно вирішувати проблеми розлучення, маніпулювати дітьми не вийде, в результаті права дітей будуть максимально захищені. Це дозволить обом батькам бачити своїх дітей, спілкуватися з ними і брати участь в їх житті".

Скріншот петиції
Скріншот петиції

Раніше повідомляли, під Тернополем дитину з інвалідністю залишили без грошей через борги матері: "Маємо повне право".

Знай.uа писав, доля аліментів у 2021 році: що трапиться з виплатами на дітей.