Українська співачка Надя Дорофєєва, яка лише не так давно змогла остаточно покинути гурт "Время и стекло", продовжила свою сольну діяльність і на проєкті "Голос країни", де вона стала однією з зіркових наставниць. За лаштунками шоу її і зустрів ведучий Тарас Себестянович, з яким зірка погодилася виконати кілька па.

Відповідним відео, початково розміщеним на сторінці Себестяновича у соцмережі "ТікТок", ділиться один з фанатських акаунтів артистів Mozgi Entertainment у соцмережі "Інстаграм".

На короткому записі чоловік, одягнений у куртку поверх свого одягу, робить кілька танцювальних рухів, повторюючи кроки Дорофєєвої, одягненої у стильну маленьку сріблясту сукню і бежеві босоніжки на шпильці.

"А я все намагаюся підкорити тік-ток", — жартує у підписі до оригінального відео Себестянович.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот TikTok @taras_seb
Скріншот TikTok @taras_seb

Цікаво, що це не перші "залицяння" ведучого до колишньої солістки "Время и стекло". У грудні минулого року Себестянович показав танець в подібних умовах з Дорофєєвою вже за лаштунками "Танців з зірками".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.