У селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідську собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.

31 січня зоозахисниця з організації "Animal SOS Odessa" Олена Корень написала на своїй сторінці у Facebook, що до неї звернулися за допомогою жителі селища.

За словами жінки, хлопчик хаски на прізвисько Марс місцевої мешканки побіг за іншим собакою, зупинився біля чужих воріт, де чоловік зловив пса на зашморг і жорстоко побив.

Сусіди побачили те, що відбувається і почали знімати на телефон. Люди відбили тварину в той момент, коли шкуродер збирався повісити собаку.

"Ніч ми пережили, але з двома зупинками серця і переливанням крові, у зв'язку з великою крововтратою. На даний момент, хлопчика вивели з коми і він в стабільно важкому стані. Офтальмолог не може провести операцію і повне обстеження, так як він не витримає наркоз. Очі капаємо, щоб зняти тиск в очному яблуці. Зроблений рентген і УЗД, за результатами є підозра на тріщину в грудній клітці та утворення на селезінці. Хаски цілодобово знаходиться під крапельницями і наглядом лікарів", - повідомила Олена.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зоозахисниця додала, що у Марса були роздроблені щелепа і череп. Малюка ввели в штучну кому.

скріншот з Facebook
скріншот з Facebook

скріншот з Facebook
скріншот з Facebook

За фактом інциденту поліція відкрила дві кримінальні справи: одна про жорстоке поводження з тваринами (частина 1 статті 299 Кримінального кодексу України), друга про побиття жителя Холодної Балки (частина 1 статті 125 КК).

Нагадаємо, тхір Бандит вижив після 100-хвилинного прання завдяки Мессі.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині горе-фермер влаштував тваринам пекло у корівнику.

Також портал Знай.uа писав, що чиновник прив'язав собаку до машини і тягнув за собою, суд став на бік шкуродера.