Велика біла акула, відома також як акула-людожер, загризла молодого батька, який відпочивав з сім'єю на узбережжі Лаймстон в порту Макдоннелл, штат Південна Австралія.

32-річний Дункан Кроу відпочивав разом з дружиною Тейлією і дворічним сином Леві, повідомляє Daily Mail.

Поки дружина грала з дитиною на пляжі, Дункан пішов плавати в океан з маскою і трубкою. На одній з фотографій видно, як хлопчик з жовтою лопаткою позує на березі, а на задньому плані плаває батько. Через кілька хвилин чоловік пропав.

За попередньою версією, турист помер з природної причини, його тіло відчула і з'їла велика біла акула, яку раніше вже бачили в тій частині узбережжя. Його знайшли мертвим 26 січня через кілька днів після того, як пошуковий загін виявив його порваний гідрокостюм і ласти.

акула з'їла чоловіка, фото Daily Mail
акула з'їла чоловіка, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми ніколи не дізнаємося напевно, що сталося, оскільки у нас немає доказів; ми вважаємо, що, найімовірніше, Дункан помер задовго до нападу на нього акули. Нас заспокоює думка, що він помер мирно у воді", - розповіла його дружина.

Варто зазначити, що велика біла акула – одна з найбільших хижих риб у світі. В середньому представники цього виду виростають до 4,8 метрів в довжину, але зустрічаються особини довжиною до шести метрів.

Нагадаємо, акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені виявили в океані кораловий риф висотою в 500 метрів, відео.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна жінка стрибнула в море, щоб врятувати чоловіка від акули.