Відома українська акторка Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

30-річна красуня і мама двох дітей виставила серію незвичайних кадрів, позуючи в досить спокусливому вбранні серед фотофону, суцільно прикрашеного яскраво-червоними ланцюгами. Так, артистка приміряла облягаючу міні-сукню чорного кольору з глибоким декольте, високі ботфорти і напівпрозорі панчохи, доповнивши вбрання масивним шкіряним чокером на шиї.
При цьому красуня акуратно зібрала волосся назад у високий хвіст, демонструючи струнку фігуру з усіх ракурсів, особливо роблячи акцент на пишних грудях. Зірка пожартувала, що гарячий образ розкрив для її аудиторії темну сторону Тоні.

"Dark side🖤

(Темна сторона)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи акторку компліментами: "блін, так маму схожа❤️👄 👏 👏 👏дуже навіть !!💄 👡 👝 ", "Тримайте нас міцніше 🔥 😍 Тоня, яка Бомбічна🤩", " красуня!👍 💐 💞 ", "Сексі Тоня😍 😍 😍 😍", " красуня, як матуся!!!👏❤️❤️❤️", "Красиво!!!🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.