Молодий чоловік помер від надмірного оргазму під час сексу з повією.

Інцидент стався у південноафриканській республіці Малаві. Про це повідомляє Daily Star з посиланням на місцеві ЗМІ.

35-річний Чарльз Маджава відправився до повії в місто Фаломбе. Однак розвага закінчилась трагічно - під час статевого акту чоловік знепритомнів і помер. Працівниця сексуальної сфери не відразу викликала швидку, вирішивши спочатку запитати поради у своїх колег.

У докладному звіті медики назвали причиною смерті "надмірний оргазм, що викликав розрив кровоносних судин в головному мозку".

Місцеві ЗМІ повідомили, що чоловік помер "від занадто великого сексуального збудження".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Секс-працівниця не нестиме відповідальності за смерть клієнта. Це вже підтвердила поліція, заявивши, що ніяких звинувачень їй пред'явлено не буде.

"швидка" в Африці, ілюстративне фото з вільних джерел
"швидка" в Африці, ілюстративне фото з вільних джерел

Нагадаємо, в Росії підполковник з дружиною померли під час БДСМ-оргії

Про смерть повідомила у поліцію їх доросла донька. Вона виявила батьків у їхній квартирі, вони обоє лежали на ліжку, одягнені в підгузки. Тіла померлих були покриті гематомами. На місці оперативники виявили секс-іграшки і пристосування для БДСМ. А також наркотичні речовини, збуджувальні засоби, віагру та шприци.

Як повідомляв портал Знай.ua, хлопець випадково задушив сусідку під час сексу

Також Знай.ua писав, секс є причиною кожного 45-ого серцевого нападу