Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість виставила зворушливе архівне фото з Вірою, трепетно привітавши найріднішу жінку з днем народження, адже 3 лютого співачці виповнилося 39 років. Так, на знімку Брежнєва і маленька Соня управляли яхтою, борозняючи морські простори і насолоджуючись сонячною погодою. При цьому артистка блиснула стрункою фігурою в джинсових міні-шортах і темно-синьому міні-бікіні, а малятко мружилася на сонці в купальнику чорного кольору.

"З Днем Народження, люба Мама❤️"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, не стримала емоцій і зіркова мама.

"Моя лялечка люба!!!! Спасибі від усього маминого серця!!🤍🤍🤍", - ніжно звернулася до старшої доньки Віра Брежнєва.