Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно на офіційному акаунті шоу "Світське життя" в Instagram з'явилася розкішна серія фото знаменитості, на яких Катерина позувала в київському Будинку з химерами архітектора Городецького.
Так, артистка приміряла пишну вечірню сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, капелюшок і білосніжні високі рукавички, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем і масивними срібними сережками. Красуня спускалася по мармурових сходинках з ліпниною і килимовою доріжкою, блиснувши стрункою фігурою.

"Уже цієї суботи о 23.15 вриваємось в новий сезон! З новою заставкою, оновленою студією та незмінним бажанням дарувати вам гарний настрій❤️
Зйомки частково пройшли у неймовірному Будинку з химерами💙💛
Як вам телеведуча Катя Осадча в інтер’єрах легендарної споруди архітектора Владислава Городецького? Чекаєте новий сезон «Світського життя»😉?"

Фолловери не пройшли повз, звернувши увагу на форми Катерини: "Я одна помітила що змінився не тільки інтер'єр, а і... циці🤪 у киці.. а по чесному фото бомбезні .. як у казці❤️"," Останнє фото просто ❤️❤️❤ ️ наче з казки👏", " Розкішна!!!!", "Шикарно".