Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно коханий чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив стильний кадр, примірявши шкіряну косуху, облягаючу водолазку чорного кольору, сірі штани і темно-коричневі черевики, позуючи на тлі темної стіни. Так, артист вирішив трохи пофілософствувати, зізнавшись, що хоч і не працює п'ять днів поспіль на тиждень, завжди щиро радіє вихідним, щоб гарненько попрацювати і як слід відпочити.

Олексій запропонував численним шанувальникам якомога частіше планувати продуктивні вихідні, займаючись усім, що до душі - від санок і шашликів до малювання і онлайн-шопінгу.

"Я не живу в п'ятиденній метриці ,але радію закінченню робочого тижня разом з усіма, тому що у мене є відмінний план на вихідні - працювати і відпочивати!)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Заплануйте собі санки, ліс, шашлик,фільм,книгу,обнімашки,хобі і виконайте це завдання з максимальним кайфом ,що б ввечері в неділю посміхнувшись сказати "це був класний і продуктивний weekend", про всяк випадок приготуйте план "В" ванна,навчання,спорт, лазня, CS,онлайншоппінг, малювання, макраме і байдикування😎, які плани на вихідні?"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.