Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Так, на відео артистка позувала у фотостудії, де на білосніжному тлі встигла перепробувати безліч образів, які кардинально відрізнялися один від одного.

Красуня приміряла і спокусливе вбрання, що суцільно складалося з яскраво-червоного латексу з високими ботфортами і довгим плащем, і блищала в срібному блейзері-оверсаз, цілком укритим паєтками, і загравала в ніжній напівпрозорій блузочці кораловго кольору.

@grosu_official

❤️❤️❤️какой образ нравится ?) #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации #изнанка

♬ оригинальный звук - GROSU

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Зірка постала в образі милої дівчини в молочній водолазці, окулярах зі склом без діоптрій і пухнастій шубці, а буквально через кілька секунд перетворилася на сувору бізнес-леді в облягаючій спідниці-олівці чорного кольору і блузці, грайливо розстебнувши гудзики, демонструючи груди.

Варто відзначити, що крім вбрань Гросу змінювала зачіски і навіть перуки, перевтілюючись то в блондинку з довгим волоссям, то в брюнетку з каре. При цьому злегка змінювався і макіяж Аліни - від яскраво-червоної помади на губаї до ніжного нюду.

"❤️❤️❤️який образ подобається ?)"

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.