Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати популярний в США бренд спортивного харчування, амбассадором якого є не перший рік. Так, красуня попивала енергетичний коктейль в затишній домашній обстановці в Майямі, поки з її панорамних вікон відривався вид на інші хмарочоси.

Зірка приміряла елегантну довгу спідницю бежевого кольору і м'ятний міні-топ з глибоким декольте. Жіночний образ 26-річна Настя доповнила золотим годинником на лівій руці, грайливо розпустивши довге волосся. Прогулюючись по апартаментах і спускаючись вниз по сходах дівчина без сорому блиснула пишними грудьми, а також масивними сідницями.

Варто відзначити, що в Анастасії Квітко майже 12 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали слідувати неіснуючим стандартам краси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії