На офіційному сайті Київській міській державній адміністрації з'явилася інформація про погіршення погодних умов, за прогнозом синоптиків, 8 лютого 2021 року.

Очікується значний сніг, а також пориви вітру від 15 до 20 метрів в секунду, хуртовини, снігові замети і ожеледиця на дорогах. Крім цього-зниження температури до 13-16° морозу вночі і до 7-10° — вдень.

"У зв'язку з цим, на період ускладнення погодних умов, діятиме тимчасове обмеження в'їзду великогабаритного транспорту до Києва. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки. Про точний час початку дії обмеження буде проінформовано окремо. Таке обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Просимо водіїв великогабаритного транспорту заздалегідь врахувати цю інформацію і формувати свої маршрути в об'їзд Києва", — йдеться в повідомленні.

Київська міська державна адміністрація, скріншот: kyivcity.gov.ua
Київська міська державна адміністрація, скріншот: kyivcity.gov.ua

До водіїв міська влада звертається з проханням. Автомобілістам слід утриматися від користування власним авто під час снігопаду і, по можливості, віддати перевагу громадському транспорту і не паркувати машини на узбіччях доріг, а також в заборонених для цього місцях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, киян попередили про пекельну ожеледицю: "Сьогодні злива, а завтра -9"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні оголошено штормове попередження, які регіони торкнеться негода

Знай.ua писав, у річках Прикарпаття підніметься рівень води, рятувальники б'ють на сполох: лід тане