Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія дали відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", де розповіли, як зустріли один одного. Так, одна з найщиріших сімейних пар українського шоу-бізнесу зіграли весілля ще в 2014 році, разом Ткачі виховують 6-річну доньку Лізу.

Шоумен зізнався, що вперше зустрів Вікторію в юному віці, коли тій було 16 років, а самому Юрію - 24, їх познайомила мама-хореораф. Тоді артист не замислювався про серйозні стосунки, проте зустрівши Віку через 5 років, відразу зрозумів, що вона - та сама. Їхні лікті випадково стикнулися, а у знаменитості всередині, за його словами, щось "тьохнуло".

"Юрій Ткач розповів про знайомство з коханою ✨

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Виявилося, майбутня дружина актора танцювала в хореографічному колективі його мами.

Вперше вони зустрілися, коли @yuriy_tkach було всього 16 років. Батьки натякали, щоб парубок придивився до дівчини, але він пропустив слова повз вуха. Які стосунки? Йому ж 24!

Та хто б міг подумати, що за 5 років зірка знову побачить Віку... і безповоротно закохається. Допомогла мама — попросила сина провести один із заходів: «Дивлюся, спускається хтось до болю знайомий. І це @viktoriya_tka4. В мене просто щелепа відвисла, а вона проходить і сідає поряд. Наші лікті доторкнулися, а всередині щось дуже сильно тьохнуло», — пригадує Юрій..."