Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс яскраве відео-селфі, позуючи на задньому сидінні свого автомобіля, де проводить досить багато часу, відвідуючи різні зйомки і виступи.

Так, артистка приміряла яскраво-червону толстовку-оверсайз з "вогненним" принтом і масивні сонцезахисні окуляри, а за допомогою однієї з так званих Insta-масок змінила колір волосся з типового для Кароліни каштанового на ніжно-рожевий, зібравши "оновлену" зачіску назад в хвіст.

Зірка видала, що ввечері разом з 9-річною донькою Сонею подивилася мультфільм "Душа" від Pixar Animation Studios, який вже встиг отримати безліч позитивних відгуків і стати справжнім хітом. Красуня порекомендувала картину до перегляду, зазначивши, що та зачепила її до глибини душі.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Привіт всім дорогі друзі!

Я вчора дивилася мультик "Душа" з моєю донечкою, нам дуже сподобалося, я всім рекомендую!

Мультик змушує задуматися, чіпає серце, і, дійсно, дуже філософський сенс буття, призначення, радості. Що життя - це радість, а не біль і страждання.

І загалом, дуже багато залишається, для себе особисто ставиш запитань і шукаєш відповіді.

Тому всім дивитися терміново мультик "Душа".

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.