Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - мужнім Сомом, під маскою якого ховається зірка світового рівня. Незважаючи на безліч підказок маску з Сома зіркові детективи поки не поспішають знімати, проте багатьом українцям вже давно зрозуміло - під костюмом можливо ховається 60-річний американський актор Жан-Клод Ван Дамм, який народився в Бельгії і знімався в Києві в серпні 2020 в кінострічці "Останній найманець".

На Ван Дамма натякають і творці "Маски", нагадуючи про фірмовий шпагат в забавному пості, де Сом нібито розчищає сніг ногами замість лопати, поки позаду нього красується Чак Норріс. Втім, є і шанувальники, які впевнені, що така розгадка була б занадто легкою і українців просто намагаються більше заплутати. Серед можливих варіантів - Іраклі Макацарія і навіть Тілль Ліндеманн.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якби нашого Сома попросили прибрати сніг, то це виглядало б саме так! Цікаво, чи можна сприймати це, як підказку? 😎
Пишіть в коментарях, як ви сьогодні продирались крізь снігові замети?

Дивіться новий випуск гіпершоу МАСКА вже цієї суботи, 13 лютого о 21:00 на @kanalukraina."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.