Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - веселим вусатим Буряком, який виконав україномовний хіт "Ой, смереко" Олександра Кварти. Українців вже встигли заплутати ноги Буряка, його вуса і, за словами зіркових детективів, дуже молодий голос.

Детективи також припустили, що Буряком може бути Дмитро Каднай, Павло Зібров, Віталій Козловський, Олександр Пономарьов і Олександр Усик. Тепер же до захоплюючих здогадок додалися ще кілька знаменитостей: Ігор Кондратюк і Олександр Скічко. Втім, більшість українців впевнені, що під маскою Буряка все-таки ховається Дмитро Каднай.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Хто може приховуватися під маскою веселого Буряка?
Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант 👇

Новий випуск гіпершоу МАСКА дивіться вже цієї суботи, 13 лютого о 21:00 на @kanalukraina."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.