Президент України Володимир Зеленський, який зараз знаходиться з офіційним візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах, наказав міністру оборони Андрію Тарану та Головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку відправитися на Донбас з метою сприяння розслідуванню загибелі трьох українських військовослужбовців.

Про це повідомляється на офіційному сайті президента.

На місце трагедії в районі Новолуганського раніше вже прибув заступник керівника Офісу Президента Роман Машовець.

Інцидент стався близько 10-ї ранку 14 лютого. Бійці ЗСУ підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої і загинули на місці.

В Офісі президента вже оприлюднили імена загиблих: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський, фото Офіс Президента
Володимир Зеленський, фото Офіс Президента

"Ми бережемо життя наших солдатів, на дипломатичному рівні через складні переговори домовляємося про встановлення режиму припинення вогню – і потім читаємо про загибель наших військових від мін на контрольованій нами території. Потрібне негайне розслідування. Щоб подібні трагедії не повторювалися в майбутньому. Чекаю їхньої доповіді щодо обставин одразу після мого повернення вже завтра в «Борисполі»", – заявив президент.

Нагадаємо, Зеленський зробив серйозну заяву після візиту на передову в зону ООС

Як повідомляв портал Знай.ua, від Зеленського вимагають підвищити "мінімалку"

Також Знай.ua писав, Зеленський збирається побудувати нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас