У горах Закарпатської області продовжують пошуки зниклого туриста, який заблукав кілька днів тому.

Детальніше про це розповідає пресслужба ДСНС України.

Повідомляється, що о 6 ранку в понеділок, 15 лютого, рятувальники і добровольці відновили пошуки зниклого туриста, який заблукав в районі гори Гемба Закарпатської області. На даний момент на пошуки направили 41 рятувальника і 9 одиниць техніки Державної служби надзвичайних ситуацій.

Рятувальники відзначили, що в неділю, 14 лютого, в районі гори Магура-Жиде був знайдений один з заблукалих туристів. У ДСНС зазначили, що стан його здоров'я задовільний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Того ж дня на пошукові роботи були додатково направлені сили та засоби від ГУ ДСНС у Львівській області – 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Від рятувального загону горда Дрогобич прибуло 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 16: 45, 14 лютого, в зоні пошуків зниклого туриста здійснив 10 обльотів вертоліт ЄС-225 "Супер пума". Однак, через погіршення погодних умов (сильну хмарність і туман), Повітряний транспорт повернувся в місто Івано-Франківськ.

Нагадаємо, що на порятунок зниклого в Карпатах киянина витратили сотні тисяч гривень: шукали 4 дні.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Закарпатті стало відомо про місцезнаходження Ігоря Грищенка, альпініста, який заблукав у горах на Різдво.

Також Знай.uа писав, як Київському лижнику вдалося вижити, загубившись у Карпатах на чотири дні: врятувала запальничка.