Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом новому заміському будинку, оформелнном в світлих тонах. Так, артистка похвалилася мрією кожної дівчинки - власною гардеробною, де і влаштувала спокусливу фотосесію.

Красуня приміряла блакитні джинси із завищеною талією, високі напівпрозорі рукавички з принтом, що створюють ефект татуювань на тілі, а фішкою стильного образу став корсет бежевого кольору з глибоким декольте, який з першого погляду напевно заплутав не одного шанувальника, адже буквально зливається зі світлою шкірою Наді.

Зірка доповнила вбрання ніжним нюдовим макіяжем, а у волосся вплела кілька кісок зі срібними аксесуарами. При цьому Дорофєєва блиснула струнким тілом, млосно закривши очі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Скоро весна, скоро весна,

скоро ці ночі неспокійного сну"

Фолловери не пройшли повз: "Моя душа горить від такої краси і естетики😍 🔥 🔥", " скоро весна, скоро любов...", "Чекаємо багато від тебе навесні🔥 😍", "Я розумію що дуже подобається...але зніми ти вже цей топік😂", " Скоро весна, скоро любов. Скоро в наших жилах заграє кров".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.