Сергія Бабкіна невідомі "майстри фотошопа і брехні" записали у "Народні артисти" і намагаються заробити грошей на популярності співака.

Відомий український виконавець Сергій Бабкін показав, як шахраї використовують його ім'я, щоб одурити людей і заробити гроші.

У своїх Insta Stories співак показав постер, на якому рекламують продукцію невідомої "фірми" під назвою "Грибна ферма", використовуючи ім'я Сергія Бабкіна.

В інформації рекламного постера йдеться про те, що "народний артист" Сергій Бабкін має своє хобі - він разом зі сім'єю нібито вирощує підпеньки, купуючи для цього продукцію зазначеної фірми.

На розміщеному фото умільці методом фотошопу "вручили" в руки Бабкіну коробку з рекламованою продукцією.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Що за нісенітниця? Майстри фотошопу і брехні! Але за народного артиста - спасибі, звичайно", - прокоментував аферу Бабкін.

Сергі Бабкін, фото Instagram
Сергі Бабкін, фото Instagram

Нагадаємо, Сергій Бабкін розповів, у скільки йому обійшлася операція на око, заради якої він їздив до Відня, і як він заробив серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Бабкін відновив собі зір. Бабкін зазначив, що першим прооперували око, яке потребувало більш серйозного втручання медиків.

Також Знай.ua писав, Сергій Бабкін став тренером "Ліги Сміху "в новому сезоні"Битва титанів".