Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям слідкуватимуть понад 85 тисяч людей.

Вакарчук зараз опублікував архівне фото, на якому постав з ще довгими локонами. Виконавець стоїть у колі інших музикантів, одним з яких виступає геніальний покійний музикант і вокаліст "Скрябіна" Андрій Кузьменко.

"Кузьма! :) це здорово, що ти про нього пам'ятаєш. Він прекрасно говорив по-польськи і був шанувальником @ladypank_official:) з найкращими побажаннями", "Скрябін?", "Кузьма🔥❤️", " Фото це... аж до сліз...", "Ностальгія))))", "Ой, яке класне фото! Спасибі!", "Ваша музика шикарна і драйвова!!! Живу в Іспанії і вже купу людей підсадив на ОЕ!!!", "Санi Мельника (між Кузьмою і Славою) теж вже немає на цьому світі...❤️😢", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Когось же Святослав Вакарчук змусив сумніватися. Адже на знімку вони побачили лідера гурту "Кіно" Віктора Цоя.

Нагадаємо, Вакарчук повідомив про велику втрату-зупинилося серце легенди: "Творив сучасну Україну..."

Як повідомляв "Знай.ua", вбитий горем Вакарчук розповів про тяжку втрату: "Живи вічно, Маестро". Музикант написав, що легендарному герою в цей день могло б виповнитися 46 років.

Знай.ua писав, спокуслива "хрещениця" Вакарчука Соловій схрестила ніжки на кріслі: "Заколядуем?"