Ірина Федишин закликала пам'ятати про подвиг героїв Небесної Сотні.

Відома українська співачка Ірина Федишин, чиї пісні мають рингтонами на своїх смартфонах мільйони українців, зібрала величезну аудиторію шанувальників в Instagram, з якими активно ділиться кадрами свого життя та роздумами про важливе.

Цього разу співачка нагадала шанувальникам про те, що 7 років тому, 19 лютого 2014 року, під час Революції Гідності на Майдані продовжувалось протистояння і гинули люди. Уночі відбулися запеклі бої між озброєними беркутівцями та протестувальниками, на "озброєнні" яких були лише шини і коктейлі Молотова.

"Влада, яка посміла стріляти у свій народ. Це були страшні і важкі дні для нашої історії. Ми повинні пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за демократичне майбутнє нашої України. Мої щирі співчуття родинам усіх загиблих. Світла пам’ять Героям Небесної Сотні", - написала Ірина Федишин.

Співачка поділилась відео, на якому вона виконує пісню, присвячену героям Революції Гідності: "Прошу в неба".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ірина Федишин, фото Instagram
Ірина Федишин, фото Instagram

Нагадаємо, Ірина Федишин показала, в чому маленькі діти вже набагато розумніші за неї

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин назавжди відмовилася від "Танців з зірками"

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин показала образ з шоу "Маска"