Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в Insta Stories кумедний пост популярного тіктокера Олега Машуковского. Так, шанувальник творчості Тіни створив гумористичну пародію на новий хіт співачки в рамках #ліпсінкбатл_челендж. Олег повторив рухи Кароль на стільці з кліпу.

"Я приймаю виклик від Євгена Кота #ліпсінкбатл_челендж і кидаю виклик Артему Пивоварову, Анні Трінчер і Alyona alyona. До зустрічі на наймасштабнішому шоу зіркових пародій! Підключайтеся до #ліпсінкбатл_челендж #lipsyncbattle_challenge та "ліпсіть" разом з нами! Ставте хештеги і відзначайте сторінку шоу 🚀 Як вам моя гумористична пародія на кліп і пісню Тіни Кароль "Скандал"?" - запитав у підписників Машуковський.

Варто зазначити, що самій артистці дуже сподобалася пародія блогера.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Тіні Кароль дісталося від українок за літаючий стілець і латекс: "Що шикарного? Дістали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль у лакових брюках навчила крихіток з TikTok "скандалити".