Одна дівчина-блогер, яка проживає на території Російської Федерації, записала відео в TikTok, в якому вказала кілька пунктів - чому вона хоче з'їздити в Україну.

Вона виділила цілих 7 причин, однією з яких виступає гей-парад і український уряд без диктатора.

"Чому я хочу з'їздити в Україну 🇺 🇦 1. Подивитися, як країна СНД живе без диктатора. 2. Хочу подивитися, як змінилася країна, яка повернула політику в бік Європи. 3. Подивитися краси Києва та Львова (а може, і ще якихось міст). 4. Я російська і впевнена, що українці нормально поставляться, а не так, як пропагують. 5. Природно, якщо був би парад (гей-парад), я б із задоволенням відвідала. 6. І звичайно, солодощі! Дуже багато солодощів в моєму дитинстві були з України! 7. Із задоволенням би почитала підручники з історії України:) Ех, але поки у мене немає коштів. І в Київ можна потрапити тільки через Москву:( а так хочеться :(", — заявила вона в опублікованому відео.

@eva_booki

При этом я абсолютно не знаю Украинский язык и это было бы весело:) #украина #россия #путешествия

♬ оригінальний звук - Kristonko

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 15-річна "фанатка" Путіна з Києва виправдалася за нелюбов до солов'їної: "Я не виняток"

Як повідомляв "Знай.ua", налякані кияни оголосили війну Tik Tok - "Вбиває наших дітей!"

Знай.ua писав, як не допустити загибель дитини: батькам розкрили очі на правду про TikTok