Новий український "Холостяк" Михайло Заливако зворушив фанатів фотографіями з 99-річною бабусею.

Відповідні знімки з'явилися на його сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що телеглядачі ще не бачили нові випуски шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако, у нього вже зібрався цілий загін шанувальників в соціальних мережах. У зв'язку з цим спортсмен і засновник логістичної компанії став частіше радувати фанатів новими знімками. Найчастіше це просто красиві фотографії зі зйомок або з оголеним торсом. Однак, цього разу новообраний "Холостяк" пішов іншим шляхом.

На його сторінці в Instagram з'явилася серія зворушливих знімків з 99-річною бабусею. Він забрався в ліжко до родички і тепло її обіймав.

"Тебе я можу слухати вічно ❤️ 99 років гордості 🙏🏼 мій герой!",- написав Михайло Заливако.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанати були зворушені такими фотографіями і стали завалювати "Холостяка" компліментами в коментарях. Багато хто побажав здоров'я його бабусі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що новий "Холостяк" Заливако показав ніжну любов в авто-Решетник поспішає на допомогу: "всім потрібна...".

Як повідомляв портал Знай.иа, нового " Холостяка "Заливако" засікли "поруч з Мішиною:"у Ксюка є Еллерт, вистачить".

Також Знай.иа писав, що невідомі факти про нового "холостяка" Заливако спливли в мережі. На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram опублікували 20 нових фактів про головного героя 11 сезону.