В одному з супермаркетів Краматорська стався неймовірний випадок - маленька дівчинка почала співати гімн України, на що відразу ж отримала реакцію від відвідувачів.

Відповідне відео опублікували місцеві жителі в YouTube.

Відомо, що Краматорськ розташований в Донецькій області, зовсім недалеко від зони бойових дій ООС. І з причини такого місця розташування велика частина населення розмовляє російською мовою. Однак, недавній випадок довів, що близьке розташування до Росії не впливає на відданість населення рідній країні.

Так, в одному з супермаркетів міста стався неймовірний випадок - маленька дівчинка стала посеред залу і почала співати гімн України. Відвідувачі спочатку здивовано подивилися на дитину, проте швидко підхопили її настрій і почали співати разом. З кожною секундою патріотів ставало все більше, а персонал супермаркету не міг повірити своїм очам.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Виконавши гімн до кінця, люди почали голосно аплодувати, а в коментарях користувачі почали хвалити дівчинку за сміливість: "Молодець, красуня, наше янголятко", "Ось це було дуже красиво! І люди молодці. Підтримали!", "Так скоро західна Україна втратить свою монополію на найпатріотичніший регіон".

Нагадаємо, що мер столиці Віталій Кличко також поклав квіти до Меморіалу Небесної Сотні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівський стендапер зганьбився через анекдот про Януковича, який хотів "розміняти Небесну Сотню".

Також Знай.uа писав, що хмельничани розгорнули гігантський прапор України на льоду: "з Днем Соборності, рідненька!"